Sponsoring

Er komt veel bij kijken om deze Challenge succesvol af te ronden en zonder sponsoring is deze Challenge onmogelijk. Ondanks onze eigen bijdragen zijn we nergens zonder uw hulp. Gelet op de kosten en de streefbedragen willen we minimaal € 10.000,- ophalen. Er zijn verschillende manieren om ons team te sponsoren. Onderstaand noemen we enkele voorbeelden. Mocht u nog een ander idee hebben, dan is dat natuurlijk altijd welkom!

De allereerste Mongol Challenge vanuit Nederland is natuurlijk een heel mooie aangelegenheid om uw bedrijf aan te verbinden. Dit maatschappelijk verantwoord initiatief past perfect binnen het steeds belangrijk wordende Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen(MVO).

Bedrijven die strategisch met MVO bezig zijn, zijn aantoonbaar efficiënter en innovatiever. MVO zorgt ervoor dat een bedrijf een aantrekkelijkere werkgever is en MVO verhoogt de arbeidsproductiviteit. Werknemers vinden het belangrijk dat zij trots kunnen zijn op het bedrijf waar zij werken. MVO is goed voor het imago van het bedrijf. Bedrijven die actief aan MVO doen hebben een streepje voor bij kredietverleners, subsidieverstrekkers en beleidsmakers. Het is dus verstandig om MVO-activiteiten te communiceren. MVO kan een korte termijn noodzaak worden. Dit is onder andere te merken aan consumentenboycots, acties van maatschappelijke organisaties of personeelstekorten. Bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn minder kwetsbaar voor acties en boycots.

Bron: http://www.mvonederland.nl

Daarnaast krijgt u natuurlijk een grotere exposure van uw bedrijfsnaam, bedrijfsactiviteiten of eventueel een bepaalde product van uw bedrijf of merk. Het afgelopen jaar hebben de nationale en regionale radiozenders, televisiezenders en kranten ruim aandacht aan deze challenges gegeven en de verwachting is dat dit voor deze eerste Mongol Challenge niet anders zal zijn.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s