De auto

De vorderingen met de auto:

Zo goed als startklaar:

Zo goed als klaar... 02-06-2011

Klik hier voor meer foto’s (hoge resolutie)

Vandaag, 12 mei, hebben we de auto opgehaald bij Festa Zeefdruk. So far is de belettering dus klaar! Natuurlijk maken we altijd graag ruimte voor nieuwe sponsoren! 😉

De voorkant

Zijkant

Achterkant

Skoda Bumper in BMW

Afgelopen zaterdag 23 april zijn we driftig op pad geweest voor de reparatie aan de auto. Niets was ons teveel.. Zo hadden we in Beuningen een bumper  gevonden van een Skoda Fabia Combi afkomstig uit Luxemburg…

De bumper van een Fabia uit Luxemburg

Authentiek stukje Achterhoek 😉

en reisde we af naar Peter van de Laar (dankjewel voor speciale prijs) in Gemert voor eveneens een paar ”stukjes’ Skoda.  Al met al was de dag-oogst dus een andere elektrische buitenspiegel, een linker achterlicht, een achterbumper en een volledige linker achterhoek.

Goede onderdelen waar Wiel de Haas de Paasdagen wel mee kon doorkomen 😉

Onderstaande laten we jullie graag zien hoe dat er dan zo aan toe gaat (op foto klikken voor groter beeld):

Verwijderen oude scherm

Verwijderen oude bumper

Dit moet ook nog even weg..

Misschien wel het belangrijkste van de hele Challenge.. de auto!
Er zijn nogal wat regels waar de auto aan moet voldoen. Zo wil Mongolië bijvoorbeeld geen openbare vuilnisbelt voor afgedankte barrels worden. De auto moet dus aan een aantal eisen voldoen. Zo mag de auto niet ouder zijn dan maart 2002 en mag de motorinhoud niet groter zijn dan 1200 cc.
Met de toezegging van onze sponsor W. de Haas Schadeherstelbedrijf te Haps om een schadevoertuig te restaureren tegen de minimale kosten zijn we op zoek gegaan naar een schade-auto van het type Skoda Fabia combi 1.2 en dat is gelukt!

Dus hebben we een auto!

Deze slideshow vereist JavaScript.

De auto is natuurlijk ook erg bepalend voor de totale opbrengst voor het goede doel van de Challenge. De auto wordt in Mongolië door de organisatie geveild. Hoe hoger de opbrengst, hoe beter dit is voor de goede doelen! Nu we zelf de auto al gekocht hebben is het aan onze sponsors om ons te helpen ook daadwerkelijk de auto naar Mongolië te brengen. Klik hier voor meer informatie om ons te sponsoren!

Advertentie