Onze sponsors!

Bouwbedrijf Th. van der Linden B.V. is een specialist in agrarische bouwprojecten, met name stallenbouw en betonbouw. Door hun jarenlange ervaring zijn zij in staat om tegen een concurrerende prijs en met een zeer snelle doorlooptijd te bouwen.  
Schadeherstelbedrijf W. de Haas uit Haps zorgt voor reparatie
van de schade aan de auto tegen minimale kosten. Ook een schade die je eigenlijk toch wel wil laten maken? Bel ze snel op 0485-318162
 Autoschadeherstel, Lakreparaties
Peka Kroef B.V.Peka Kroef B.V., gevestigd in Odiliapeel (NB), is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van voorgekookte koelverse aardappelproducten.
Onder het label PomNaturel, of het huismerk van de grote Europese Retailers, produceert Peka Kroef B.V. een range van aardappelproducten.

DermaPark is een polikliniek in Uden, waar u terecht kunt voor de behandeling van uiteenlopende huidaandoeningen in alle verschillende verschijningsvormen. Binnen het geheel aan algemene dermatologische expertise is DermaPark gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van spataders en huidkanker. Onlangs Lifestyle Experience op RTL5 gemist? Klik hier voor de uitzending van DermaPark!
M2 Medical M2 Medical is een Nederlands bedrijf dat innovatieve en vooruitstrevende automatiserings- en communicatieoplossingen ontwikkeld voor de gezondheidszorg.
FESTA Zeefdruk, beyond imagination

Kent u dat, een veelzijdigheid die uw voorstellingsvermogen te boven gaat? Festa zeefdruk wel! Ze ervaren het dagelijks. Als middelgrote, moderne zeefdrukkerij staan ze wel eens versteld van hun eigen prestaties!

QuinteS, een zorg minder

Kwintessens, het fijne van de zaak. Doordringen tot de kern. Kwintet, een groep bestaande uit vijf samenwerkende onderdelen. Dat is QuinteS. Verzekeringen, Hypotheken, Pensioenen, Makelaardij en Employee Benefits.

Kliniek ViaSana Gespecialiseerde orthopedische zorg door top-specialisten, aandacht voor de patiënt, volledig verzorgd verblijf en hoge kwaliteit. Patiënten geven onze kliniek hoge scores voor kwaliteit, aandacht en bejegening en dragen dit graag uit naar nieuwe patiënten. Zíj zorgen samen met onze medewerkers voor het succes van onze kliniek.  Persoonlijke aandacht, top-specialisten, verzekerde zorg. Vet filmpje!
Als het gaat om het optimaal benutten van ICT in uw organisatie is Verweijen ICT uw aangewezen partner. Verweijen ICT is een ICT dienstverlener en biedt kwalitatieve totaaloplossingen voor het midden- en kleinbedrijf. Netwerk- en Systeembeheer, Hardware en Software, ICT Trainingen
De nieuwe fietsenspeciaalzaak Kroon Fietsen in Mill opent haar deuren 19 mei 2011 aan de Meulenveldt 6. Een frisse, nieuwe zaak met hoogwaardige merken als Sparta en Giant. Uw nieuwe (elektrische) fiets koopt u dus voortaan gewoon in Mill! *Klik hier voor de speciale Team Peters actie*  Kijk hier voor een video-impressie van de nieuwe winkel! Elektrische fiets, Sparta, Giant, Kroon fietsen in Mill is uw dealer.

Voor betrouwbaar vastgoedadvies, taxatie van aan te kopen of te verkopen agr. kavels hèt aangewezen adres. Een mooie donatie. Dat komt dus ‘vastgoed’ !

Ook Arjan en Judith van A. Sengers Mechanisatie uit Wilbertoord, gerenommeerd specialist in GPS weeg- en mestbemonsteringsapparatuur, zal ‘met ons meerijden’ door middel van een logo op de Challenge auto!  

Via onafhankelijke autobedrijven biedt RijVerzekerd! voor iedere klant een uitgebreide en betrouwbare autoverzekering met maximale zekerheid voor een zeer aantrekkelijke prijs. Meer weten? of u als autobedrijf aansluiten? Bel ze gerust even op 0413-333045  Ja, ik ben een autobedrijf, ik wil meer informatie over RijVerzekerd!
Kempen Küppers uit St. Anthonis is een actieve en dynamische organisatie, voornamelijk werkzaam binnen het midden- en kleinbedrijf en voor vrije beroepsbeoefenaars en agrarische bedrijven.  Kempen Küppers zoekt nog personeel. Heb je HEAO AC/BE, MBA, SPD of studeer je hiervoor? Klik hier!
Diagnostisch centrum DiaSana uit Mill is dé aanbieder van MRI onderzoeken in Nederland. Het centrum is een professionele organisatie, geheel zelfstandig en onafhankelijk en kent door zijn flexibele organisatiestructuur geen patiëntenwachtlijsten. Unieke anti-claustrofibische open MRI
Kees Lucassen Grondwerken uit Wilbertoord is met een machinepark van 14 minigravers hèt adres voor al uw grondwerken, containerverhuur en transport. Minigravers, Containerverhuur, grondwerken, transport, zand- en grindhandel
Betrokkenheid. Daarin onderscheidt Automobielbedrijf Johan Selten zich. Een klein, maar efficiënt werkend garagebedrijf in Wilbertoord. Ze kennen niet alleen de auto, ze kennen bovenal ook de klant.
Onderhoud, reparatie, verkoop en advies
Wanneer het over grondboringen en bronbemalingen gaat bent u bij Jos van Grinsven in Wilbertoord aan het juiste adres. Bronbemaling & grondboringen. Diepteboringen voor uw warmtepomp
Wim Kroon Import uit Mill specialiseert zich in de distributie van hoge kwaliteits aftermarket onderdelen en accessoires voor motorfietsen.
Richèl Groothandel in schadeauto’s te Ijsselstein
Richel zorgde voor een flinke korting op onze Challenge auto

Indomed BV

Indomed BV Druten. Orthopeed drs. Andy Wijono deed graag een bijdrage aan de Challenge van Team Peters.
The Write House Tekstproducties zorgt voor onze media support. Professionele teksten dragen bij aan een nog betere en professionele exposure van onze Challenge én onze sponsoren.
M. vd Bogaard Schilderwerken Wilbertoord
Van de Wellnessboot in Mill ontvingen we een waardebon voor een 2 persoons ‘Sleep Well’ arrangement t.w.v. € 149,-. Alle sponsoren en donateurs maken kans op dit mooie arrangement! Doneren is kans maken!
Brezan Automaterialen schenkt ons extra benodigdheden voor de auto  Hulpveren
Juwelier Optiek Verlinden uit St. Hubert doneert graag voor de blinden en slechtziende in Mongolië. Middels verstrekking van microkredieten krijgen zij ook een kans. (goede doel 2)
TVcN Tolk- en Vertaalcentrum Nederland staat gedurende de gehele Challenge 24/7 paraat voor Team Peters in geval er behoefte is telefonische tolkdienst. Binnen 1 minuut heeft het team een tolk aan de lijn voor iedere gewenste taal.
OOVB al meer dan 40 jaar betrouwbaar, betrokken en bekwaam met de focus op één doel; de klant terzijde staan. Accountants en belastingadviseurs.

BOG Trading uit Wilbertoord (Ronald Vloet) zorgt ervoor dat onze auto blijft stralen en glimmen en de sponsors goed zichtbaar blijven dmv een donatie van hun cleaning producten.  Shampoo, Spons, Zeep, Ruitenvloeistof, zeem.
ChipSoft B.V. is leverancier van zorginformatiesystemen en EPD’s (elektronische patiëntendossiers) voor ziekenhuizen, zelfstandige behandelcentra en GGZ-instellingen. ChipSoft is zowel op de Nederlandse als Belgische markt actief. EPD, zorginformatiesystemen, EZIS

AutoWijchen BV

Auto Wijchen uit Wijchen is een occasiondealer die zich concentreert op de in- en verkoop van zorgvuldig geselecteerde occasions, veelal ex-lease auto’s, in de prijsklasse van € 6.000,- tot € 14.000,-.  www.autowijchen.nl voor de goedkoopste occasions!

Onderstaande mensen zijn wij eeuwig dankbaar:

Naam

Waarom?

Fam. van de Kolk, Wanroij Donatie van € 50,- Track sponsor dag 17
Fam. Swinkels, Vortum-Mullem Flinke korting gegeven op de dakdragers van de Skoda
Fam. Hendriks, Haps Donatie van € 50,- Track sponsor dag 9
Ivonne Vogelsangs Donatie van € 50,-, Track sponsor dag Finish
Joop en Truus Derks, Langenboom Donatie van € 50,- Track sponsor dag 20
Tom Verstegen Ondersteuning via The Write House
Fam. van Berlicum, Wilbertoord Dankjewel voor de velgen en banden!
Harrie, Claudia, Suus Bergmann Donatie van € 20,-, Track sponsor dag 5
Alexander en Willeke Donatie van € 50,- Track sponsor dag 6
Fam. Peters / Peters Freeswerk St. Hubert Donatie van € 50,-, Track sponsor dag 3
Sjoerd van Dinten Donatie van € 50,-, Track sponsor dag 18
Fam. M. Rutten, Wilbertoord Donatie van een heel mooi bedrag
Fam. W. Reichard, St. Anthonis Donatie van € 50,-, Track sponsor dag 24
Collega’s afdeling Receptie, Medisch secretariaat, Patiënt Contact Center
en Rieky van Kliniek ViaSana
Donatie van € 55,-, Track sponsor dag 19
Peter en Wilma Cornelissen, Wilbertoord Dankjewel voor leuke envelop!
Bas en Yvette, Amsterdam Dag 1! Een goed begin is het halve werk dus ik hoop op een strakke tijd Amsterdam – Berlijn 😉
Kees en Nathaly Geef die corrupte ambtenaren maar een biertje en rust goed uit op de 15e dag!, sponsor dag 15
Johan en Ans, Reek Bedankt voor een mooi bedrag!
Harry en Jose, Wyler Dankjewel voor leuke donatie!
Wally Bastiaanssen, Boxmeer Donatie van € 50,-, Track sponsor dag 26!
Ad en Dinie van Lieshout, Grave Donatie van € 50,-, Track sponsor dag 22!
Gina en Frans, Merselo Dankjewel voor mooi donatie!
Helmut ter Beek, Moergestel Track sponsor dag 25!
Marcel Laarakkers Donatie van € 80,-, Track sponsor dag 2
Oeds en Betty, Oisterwijk Yes! Track sponsor dag 13!
Daphne de Wijs, Volkel Dankjewel voor je donatie en lieve kaartje!
Verstralershop.nl Dankjewel voor advies en korting op de SIM verstralers!
Piet en Dinie Kersten Dankjewel voor de geweldige donatie!
Collega’s polikliniek ViaSana Dankjewel voor de mooie spulletjes en de donatie!
KKN Media en TV Dankjewel voor het item in het KKN Regio Journaal!
Pedro, Ellen, Michelle en Celine, Uden Geweldig bedankt! Track sponsor dag 4 én 7!
Theo en Willemien Sengers, Wilbertoord Dankjewel voor de sponsoring van dag 8 én dag 21!
Bob en Irene, St. Hubert Bedankt voor donatie! Track sponsor dag 10!
Ivo van der Kamp, Mill Bedankt voor je hulp met de 27mc bak
Cor en Nel Willems, Ven-Zelderheide Bedankt voor jullie donatie!
Jos en Annie de Graaf, St. Anthonis Donatie van € 50,-, Track sponsor dag 16, dankjewel!
Chris Vloet, Wilbertoord Dankjewel voor al het las- en regelwerk voor onze platen onder de auto!
Jan van den Elzen, Wilbertoord Bedankt voor het lassen van al het aluminiumwerk!
Petra en Gwenda, OK Kliniek ViaSana Dankjewel voor de donatie!
Wiel en Eefke, Nijmegen Dankjewel voor het sponsoren van een bronzen jerrycan!
Korfbalteam De Wilma’s 3, Wilbertoord Prachtig! Sponsor de sponsor; Tracksponsor dag 23 en een jerrycan!
Remco Meurs Top! Dankjewel voor je mooie donatie!
Fam. Coenders, Uden Dankjewel voor jullie donatie!
Fam. H. Habets, Wilbertoord Dankjewel voor jullie geweldige donatie!
De heer Swinkels, Supermarkt Jan Linders Dankjewel voor jullie voedselpakket
Verpleegafdeling, ViaSana Mill Leuk! Een urinaal met € 50,-! Gouden jerry dus 😉 Thanks!
Collega’s van het Management Team, ViaSana Mill Dankjewel voor 4 jerrycans en leuke mascottes!!
Mike Gabriel, ViaSana Mill Dankjewel voor al je hulp!
Herman en Tineke, Kliniek ViaSana Mill Dankjewel voor de handige spulletjes 😉
Hilde en Olga Super leuk! Een eigen kaartspel! En dank voor spulletjes!
Bert Steur, Apeldoorn Dankjewel voor je donatie!
Jolande, Danielle, Rien en Debbie, Claudia
Nicole, Diane, Charlotte, Jacqueline, Pearl, Trinette, Anja, Monique, Etienne en natuurlijk Ivonne
Vingerpoppetjes, stickers etc. voor kinderen onderweg
gekregen via Marktplaats
Wil je jouw naam ook graag in deze lijst zien? Help ons op welke manier dan ook!

Klik hier voor een overzicht van onze particuliere sponsors!

Advertentie