Sponsoren als bedrijf

Als bedrijf kunt u op verschillende manieren sponsoren, zodoende zal er altijd wel een geschikte keuze voor u te maken zijn. We geven onderstaande een aantal voorbeelden.

Naast deze vormen van sponsoring vragen wij alle bedrijven klein (promotie)materiaal te doneren dat leuk is om weg te geven. Kinderen zijn dol op leuke stickers, ballonnen, spelletjes, sleutelhangers, etc.

Hoofdsponsor

De kans om uw bedrijf in de picture te zetten. Als hoofdsponsor geniet u maximaal van alle exposure die Team Peters zal genereren. Met een donatie of sponsoring vanaf € 2.000,- wordt u hoofdsponsor.

Autosponsor

Als autosponsor kunt u de auto schenken die ons deze Challenge mogelijk maakt. Hiermee wordt u direct ook hoofdsponsor. Er zijn een aantal restricties aan de auto. Neem dus altijd eerst contact met ons op mocht u ons hiermee willen helpen!

Thema sponsor

Thema-sponsoring is de ideale mogelijkheid om op basis van, of met een knipoog naar, uw bedrijfsactiviteiten te sponsoren. U kiest een thema op basis waarvan u ons steunt. Door de keuze van een thema maakt dit uw sponsoring ook interessanter naar uw klanten toe of binnen uw branche. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een persbericht in een vakblad over uw goede daad. Voorbeelden hiervan zijn:

Car Support  sponsor

10.000 km over buitenwegen, binnenwegen en helemaal geen wegen maakt dat de auto wel wat te lijden heeft. U sponsort t.b.v. onderdelen en benodigdheden voor de auto.

Vooral interessant voor bedrijven die handelen in auto’s, automaterialen verkopen, auto’s demonteren, auto’s repareren, banden en velgen verkopen, auto-accessoires verkopen etc.

Equipment en voeding sponsor

De Challenge is een behoorlijke duurtocht en gaat zeker niet van hotel naar hotel. Er is dus veel meer nodig dan alleen de auto zelf. U sponsort benodigdheden die we als team nodig hebben om de Challenge uit te kunnen voeren. Dit kan op velerlei gebied zijn, van gasbrandertje tot spanband en van oploskoffie tot krachtvoeding. Alle materiele producten zullen ook ten gunste worden gebracht van het goede doel.

Vooral interessant voor bedrijven die actief zijn in de recreatiebranche, supermarkten, bouwmarkten, geavanceerde voedselproducten etc.

Communicatie/ICT/Media sponsor

Denk hierbij aan het mogelijk maken van communicatie tussen de teams onderling, maar ook naar en met het thuisfront zodat we kunnen blijven communiceren wie de Challenge ook alweer mogelijk hebben gemaakt…

Vooral interessant voor bedrijven uit de consumentenelektronica, communicatiebranche, automatisering, webwinkels maar vooral ook uitgeverijen, radiostations, omroepen.

Safety &  health sponsor

De Challenge is alles behalve zonder gevaar. Er moet dus het nodige geregeld worden zodat we de Challenge veilig kunnen volbrengen. Zaken zoals diverse boeken, landkaarten, verzekeringen, visa, vaccinatie, terugreis en ‘smeergeld’ vallen hieronder.

Interessant voor bedrijven uit de gezondheidszorg, verzekeringswereld, boekhandel en reisbranche.

Thema sponsor kunt u dus worden door donatie van zowel geld als middelen.

Kleding sponsor

Wanneer bedrijven en particulieren sponsoren wil Team Peters daar graag iets extra’s voor terug doen. Door sponsoring of giften boven een bepaald bedrag krijgt de sponsor een (gesponsord) merchandise artikel. Het idee hierachter is dat vooral particulieren dan eerder geneigd zijn grotere bedragen te geven, mede hierdoor zal ook de bekendheid sterk toenemen. Tevens zal Team Peters deze kleding gedurende de hele Challenge en alle promotionele activiteiten dragen. Grote exposure dus!

Interessant voor alle bedrijven die graag hun naam zien op alle kleding die zowel de donateurs en sponsoren alsmede de teamleden dragen.

Dagsponsor

Hiermee sponsort u een bepaald traject op een zelf te kiezen dag (zolang nog beschikbaar). Met naam en toenaam bent u dan officieel Track sponsor van de dag! (zie hier voor het overzicht)

Deze mogelijkheid geldt alleen voor ZZP’ers en particulieren.

Vrije donatie

Natuurlijk mag u ook altijd een vrije donatie doen. De hoogte van het bedrag bepaalt dan wat u er voor terug krijgt.

Natuurlijk is een combinatie van bovenstaande ook altijd mogelijk. Zo krijgt u als hoofdsponsor namelijk ook altijd een vermelding op de merchandise kleding. Voor meer informatie over de voordelen voor u als sponsor kijkt u hier of hier.

Advertentie