Dag 6: Zwarte Zee aan rechterkant

Geplaatst: juli 24, 2011 in Uncategorized

9 juni 2011

Dankjewel voor het sponsoren, Alexander en Willeke! Natuurlijk ook bedankt voor de goede zorgen voor de vissen 😉

Preslav hebben we dus niet gehaald. Doel voor vandaag: in een rechte lijn naar de Russische grens. Daar zullen we nog wel wat tijd mogen verblijven namelijk..
.. eenmaal de grens over besluiten we tegen de klok van 19.00 uur om ergens wat eten warm te gaan maken. We vinden een eindje van de weg een prachtige open veldschuur waar we ons kooktoestel voor het eerst gaan proberen. De eieren die we eerder gekocht hebben gaan in de span en samen met het echte Russische brood smaakt het voortreffelijk. We plakken nog een sticker op de Belarus tractor die in de schuur staat. Idee voor de Challenge van 2012 om hier te stoppen?

Locatie van onze geweldige picknick: hier

’s Avonds rijden we door naar Rostov na Donu. Hier hebben we nog wat moeite om een geschikt hotel te vinden met een schappelijke prijs. We lopen de halve stad door en vinden uiteindelijk een hotel. Er wordt ontzettend moeilijk gedaan over de bewaakte parkeerplaats voor één extra auto, dus lossen we het zelf op door gewoon alle auto’s in het compound te rijden. Zo, sleutels eruit en slapen, welterusten! (01.00 uur)

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s