Update!

Geplaatst: april 4, 2011 in Uncategorized

De afgelopen dagen hebben we wederom weer veel positieve reacties en aanmoedigingen ontvangen (zowel in real life als via onze website). Erg leuk om te horen en lezen dat het ook bij jullie zo leeft! We willen graag onze blijdschap met jullie delen door even een korte update te geven van de laatste dagen.

De auto is inmiddels naar W. de Haas schadeherstelbedrijf om helemaal “Challenge ready” te worden. Wat gaat er zoals gebeuren? De koplampen worden gepolijst, er komt een nieuwe achterbumper op, een nieuw achterscherm en achterlicht. Daarnaast worden de deuren uitgedeukt en komt er een nieuwe spiegel op. Uiteraard wordt het geheel dan helemaal opnieuw gespoten. Last but not least wordt ook de imperial geplaatst. Daar kunnen dan de reservebanden op komen te liggen die we gekregen hebben van de fam. Math van Berlicum uit Wilbertoord, waarvoor natuurlijk onze hartelijke dank!

Voor in de auto hebben we inmiddels wat superhandige spullen gekregen van Verweijen ICT, SD kaartjes voor muziek en foto’s, een lader om de netbook op te laden en een USB lader voor onze telefoons, fotocamera en videocamera. Die laatste hebben we onlangs zelf gekocht om ook een goed videoverslag te kunnen doen. Ons YouTube kanaal is: http://www.youtube.com/mongolchallenge. Op dit moment nog leeg, maar dat zal niet lang meer duren!

Om alle visa te kunnen regelen hebben we ieder 8! pasfoto’s laten maken. We hebben 3 visa nodig, voor Rusland, Kazachstan en Mongolië. Deze foto’s hadden we ook nodig voor ons internationaal rijbewijs. Vorige week zaterdag hebben we bij de ANWB in Uden dit papiertje laten ‘maken’. Eigenlijk stelt het niks voor, maar het kon nog wel eens heel erg goed van pas komen… Diezelfde dag zijn we ook nog op ‘strooptocht’ geweest naar een 27mc bakkie. We zijn heel wat wijzer geworden door de hulp van Ruud Couwenberg en Piet Gieben! Nu nog even een ‘bakkie met een kacheltje’ scoren en dan zorgen zij voor een mooie passende antenne. Top!

Ook op media gebied maken we grote stappen! Met hulp van Tom Verstegen van The Write House zijn we deze week in de diverse regionale weekbladen te zien. Een online ‘sneak preview’ kun je al zien op de website van het Cuijks Weekblad . Natuurlijk willen we de inwoners van Wilbertoord extra enthousiasmeren over onze Challenge. Daarom komt er ook een stukje in het Willy’s Venster van april. Spannend!

En dan het belangrijkste, onze sponsors en donateurs! We zijn iedereen dankbaar voor hun toezeggingen, donaties, hulp de afgelopen dagen, zonder jullie kan het nooit een succes worden!

Tot slot willen we jullie graag nog wijzen op het initiatief van Alfons’s collega Ivonne Vogelsangs.

Ivonne heeft er een spambombardement op Marktplaats aan gewaagd om zoveel mogelijk vingerpoppetjes te verzamelen. Dit zijn kleine poppetjes waar kinderen heel leuk mee kunnen spelen. In tegenstelling tot grote knuffels zijn deze poppetjes makkelijk mee te nemen, kunnen we er veel kinderen blij mee maken en zorgen ze ongetwijfeld voor evenzoveel plezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s